Саопштења

БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Општински одбор Српсе напредне странке Житорађа пружа безрезервну подршку председнику Србије Александру Вучићу у беспоштедној борби против мафије, за бољу,лепшу и пристојнију Србију. Са Александром Вучићем на челу, Србија је доживела значајан напредак у свим сферама друштвеног живота, неприкосноени смо економски, али и војни лидер у региону, а коначно је враћен углед земљи јунака у којој живимо. Том циљу, александар Вучић подредио је свој живот: нема града и општине где нису реализоване капиталне инвестиције и значајно побољшан животни стандард грађана. Радећи неуморно, Председник је задобио огромну подршку народа која је на историјском максимуму.

Међутим, засметао је мафији јер је велики број њених припадника и најокорелијих злочинаца ухапсио. Увидевши да уз помоћ оних који би да врате на власт не могу победити на изборима, преостали криминалци предвођени Звицером уз подршку из Црне Горе, испланирали су најгнуснији могући сценарио убиства нашег Председника. Подсећамо да су месецима уназад преко својих медија и гласноговорника цртали мете не само на челу Председника, већ и његове чланове породице, показујући да им ништа није свето. 

Знајући величанственог Александра, он се неће обазирати на припрему атентата већ ће неустрашиво, као и до сада, водити Србију путем победе и просперитета, јер за њега предаја никада није била опција. Зато позивамо све надлежне органе да заштите Председников живот, да хитно реагује и раскринкају зликовачку организацију која стоји иза припреме атентата. Уједно позивамо грађане на единство и наставак бескомпромисне борбе за будућност наше деце.

Живео Александар Вучић, живела Србија.