Вести

Министар за регионални развој у Влади Републике Србије, Милан Кркобабић посетио Житорађу

Протекле недеље Житорађу је посетио министар за регионални развој у Влади Републике Србије, Милан Кркобабић, који је у име Владе са председником општине Житорађа Иваном Станојевићем и в.д.директора С.З.С.З.“1.децембар“ Житорађа Небојшом Станисављевић, закључио уговор о додели бесповратних средстава за развој пољопри

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић посетио Житорађу

Развој привреде и образовања морају бити паралелни процеси, а задатак свих нас је да обезбедимо значајнију улогу образовања, рекао је министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић у Житорађи.

Изабран заменик председника општине Житорађа

На седници Скупштине општине Житорађа одржаној 28.04.2017. године, одборник Српске напредне странке Иван Станојевић из Житорађе, изабран је за заменика председника општине Житорађа са 28. гласова за, од 29 присутних одборника.

Напокон смењена општинска власт у Житорађи !!!

На ванредној седници Скупштине Житорађе која је одржана данас 30.12.2014. год. дошло је до смене власти. Досадашњи председник Житорађе Горан Стојковић (НДС) је смењен, а на ту функцију именован је Слађан Младеновић (СНС). За његовог заменика изабран је Слободан Величковић (ЈС).

Трибина СНС

 Данас са почетком у 11 часова одржана је трибина Српске напредне странке на којој су говорили секретар министарства пољопривреде Данило Голубовић и помоћник министра пољопривреде Ненад Катанић.

БРАТИСЛАВ ГАШИЋ И РАСИМ ЉАЈИЋ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ЖИТОРАЂА

Градоначелник Крушевца и потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић и лидер СДПС-а Расим Љајић посетили су општину Житорађа. Обраћајући се грађанима општине Житорађа изјавили су да је Српска напредна странка спремна да спроводи потребне реформе и да се бори за јачу и бољу Србију.